Az Entrly-fiók törlése
Az Entrly-fiók bármikor törölhető, akár a weben, akár bármelyik mobilalkalmazásban.
Mit jelent a fiók törlése
- A bejelentkezés a továbbiakban nem lehetséges — a fiók és a hozzá tartozó belépési adatok megszűnnek.
- A fiókon szereplő név és e-mail-cím törlődik.
- Megszűnik a hozzáférés minden képviselt résztvevőhöz — a sajátjához és a más nevében kezeltekhez egyaránt.
A fiók törlése végleges, és nem vonható vissza.
Hogyan törölhető
A weben: bejelentkezés után a profilbeállításokban, az oldal alján található a Fiók törlése.
iPhone-on vagy iPaden: az Entrly alkalmazásban a főképernyő beállítások ikonjára koppintva, majd a Fiók törlése pontig görgetve.
Androidon: az Entrly alkalmazásban a főképernyő beállítások ikonjára koppintva, majd a Fiók törlése pontig görgetve.
Bejelentkezés és a fiók törléseHa egy szervezetnek ez az egyetlen adminisztrátori fiókja
Egy szervezetnek mindig szüksége van valakire, aki adminisztrálni tudja, ezért a fiók törlése előtt át kell adni egy másik munkatársnak — vagy be kell zárni a szervezetet. Az érintett szervezetek pontosan meg lesznek jelölve.
Nem sikerül a bejelentkezés?
Egy e-mail elég, és segítünk a fiók törlésében.
hello@entrly.comAz adatkezelési tájékoztató leírja, mit őriz meg az Entrly, és meddig.