Ștergeți contul dumneavoastră Entrly
Vă puteți șterge contul Entrly oricând, din browser sau din oricare dintre aplicațiile mobile.
Ce face ștergerea contului
- Nu vă veți mai putea conecta — acest cont și datele sale de conectare sunt distruse.
- Numele și adresa de e-mail din contul dumneavoastră sunt șterse.
- Accesul dumneavoastră la fiecare participant pe care îl reprezentați este retras — atât al dumneavoastră, cât și la cei pe care îi gestionați pentru altcineva.
Ștergerea contului este definitivă și nu poate fi anulată.
Cum îl ștergeți
În browser: conectați-vă, deschideți setările profilului și folosiți Ștergeți contul din partea de jos a paginii.
Pe iPhone sau iPad: deschideți aplicația Entrly, atingeți pictograma de setări de pe ecranul principal și derulați până la Ștergeți contul.
Pe Android: deschideți aplicația Entrly, atingeți pictograma de setări de pe ecranul principal și derulați până la Ștergeți contul.
Conectați-vă și ștergeți contul meuDacă sunteți singurul administrator al unei organizații
O organizație are întotdeauna nevoie de cineva care să o poată administra, așa că vă rugăm să o predați altui membru — sau să o închideți — înainte de a vă șterge contul. Vi se va arăta exact ce organizații sunt afectate.
Nu vă puteți conecta?
Scrieți-ne un e-mail și vă ajutăm să vă ștergeți contul.
hello@entrly.comNota noastră de confidențialitate explică ce păstrează Entrly și pentru cât timp.