Διαγραφή του λογαριασμού σας στο Entrly
Μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Entrly οποιαδήποτε στιγμή, από το web ή από οποιαδήποτε από τις εφαρμογές για κινητά.
Τι κάνει η διαγραφή του λογαριασμού σας
- Δεν θα μπορείτε να συνδεθείτε ξανά — αυτός ο λογαριασμός και τα στοιχεία σύνδεσής του καταστρέφονται.
- Το όνομα και η διεύθυνση email του λογαριασμού σας διαγράφονται.
- Η πρόσβασή σας σε κάθε συμμετέχοντα που εκπροσωπείτε αφαιρείται — τόσο η δική σας όσο και εκείνων που διαχειρίζεστε για λογαριασμό κάποιου άλλου.
Η διαγραφή του λογαριασμού σας είναι οριστική και δεν αναιρείται.
Πώς γίνεται
Στο web: συνδεθείτε, ανοίξτε τις ρυθμίσεις του προφίλ σας και χρησιμοποιήστε τη Διαγραφή λογαριασμού στο κάτω μέρος της σελίδας.
Σε iPhone ή iPad: ανοίξτε την εφαρμογή Entrly, πατήστε το εικονίδιο ρυθμίσεων στην αρχική οθόνη και κάντε κύλιση ως τη Διαγραφή λογαριασμού.
Σε Android: ανοίξτε την εφαρμογή Entrly, πατήστε το εικονίδιο ρυθμίσεων στην αρχική οθόνη και κάντε κύλιση ως τη Διαγραφή λογαριασμού.
Σύνδεση και διαγραφή του λογαριασμού μουΑν είστε ο μόνος διαχειριστής ενός οργανισμού
Ένας οργανισμός χρειάζεται πάντοτε κάποιον που μπορεί να τον διαχειριστεί, γι' αυτό σας ζητούμε να τον παραδώσετε σε άλλο μέλος — ή να τον κλείσετε — πριν διαγράψετε τον λογαριασμό σας. Θα σας υποδειχθεί ακριβώς ποιοι οργανισμοί επηρεάζονται.
Δεν μπορείτε να συνδεθείτε;
Στείλτε μας email και θα σας βοηθήσουμε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας.
hello@entrly.comΗ δήλωση απορρήτου μας εξηγεί τι διατηρεί το Entrly και για πόσο.